Home  
ADSLinFriesland.nl
Wat is ADSL
Voordelen
Snelheid
Kosten
Modems
Installatie
Vragen
Wat is VOIP
Aanbiedingen
Beschikbaarheid
ADSL bestellen
Monteur bestellen
Overstappen
Aanbiedingen
ADSL bestellen
Beveiliging
Links
Gratis bellen
Archief
 

ADSL in Friesland . nl

 
 


Wij vinden het belangrijk dat de bezoekers van onze website weten wie we zijn en wat we doen. Hieronder kunt u meer over ons lezen.


wat drijft ons

ADSLinFriesland.nl, is een initiatief van Ed Comino en Bouke-Yke Peterson. Gezamenlijk beschikken wij over een ruime ervaring in breedbandinternet. In 2003 hebben wij het ADSL initiatief in Heeg en IJlst opgezet en dit succesvol afgerond (zie ook "archief"). Nu KPN besloten heeft heel Friesland geschikt te maken voor ADSL bieden wij onze service ook aan in de rest van de provincie.

De markt van breedbandinternet wordt gekenmerkt door snel ontwikkelende technieken en een sterke aanwas van nieuwe gebruikers. De leveranciers zien in hun daadkracht om in een korte tijd zoveel mogelijk klanten aan zich te binden, het belang van de consument nog wel eens over het hoofd. Wij vinden het daarom belangrijk dat u onafhankelijk en deskundig advies kan krijgen.


wat willen we

ADSLinFriesland.nl is een 100% onafhankelijke initiatief die het gebruik van breedbandinternet wil stimuleren. Dit willen we bereiken door de consument een helder inzicht te geven in de breedbandmarkt. Een ondoorzichtige markt die wordt gekenmerkt door het gebruik van uiteenlopende technieken (ADSL, kabel, WiFi, satelliet) waar tal van Internet Service Providers hun diensten aanbieden.


wat doen we

ADSLinFriesland.nl is een onafhankelijke online breedbandspecialist. U kunt op onze website helder en overzichtelijk alle informatie vinden over breedband en breedbandabonnementen. Om de acties van de verschillende Internet Service Providers (ISP) goed te kunnen vergelijken, hebben wij de beste aanbiedingen alvast voor u op een rijtje gezet.

Bovendien hebben wij iedere maand een exclusieve actie. Met behulp van de informatie op onze website kunt u een weloverwogen keuze maken uit de verschillende breedband abonnementen.


onze service

Wij bieden u een gratis overzicht van de beste breedband providers in de markt. De uitgebreide "modem" en "veel gestelde vragen" pagina, ondersteunen u bij het maken van uw keuze. Als uw vraag niet wordt beantwoord op onze website dan kunt u ons 24 uur per dag per email bereiken. Wij beantwoorden uw vragen dan zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 24 uur.


voor wie

Wij richten ons op iedere particuliere - en klein zakelijke consument die bij het afsluiten van een breedbandabonnement advies wil van een onafhankelijke tussenpersoon.


onze inkomsten

Om onze klanten gratis advies te kunnen verlenen vragen wij een vergoeding aan Internet Service Providers (ISP) voor iedere aangebrachte klant. U betaalt als klant van ADSLinFriesland.nl dus niets extra's voor onze service.


de belangrijkste redenen om voor ons te kiezen

 • compleet overzicht van de beste ADSL breedband providers

 • in één overzicht altijd de scherpste aanbiedingen in de ADSL
      breedbandmarkt, inclusief de voor- en nadelen ervan

 • iedere maand bieden wij u in samenwerking met een ADSL
      breedband provider een exclusieve actie

 • een compleet en helder overzicht van alle breedbandinformatie

 • altijd de meest actuele informatie

 • gratis advies

 • 100% onafhankelijk advies (objectief en onafhankelijk)

 • hoog serviceniveau door een uitgebreide FAQ, 24 uurs e-mail
      support en een snelle verwerking van uw aanvraag

 •  

  zo kunt u ons bereiken

  ADSLinFriesland.nl
  Postbus 1
  8620 AA Heeg

  Telefoon: 0515 444400
  Fax: 0515 444422
  Email: info@adslinfriesland.nl